Loop Organisatie Leukemiestichting
Lopen voor de LOL meer dan de moeite waard !
Home
Nieuws
Agenda
Loopevenementen
Nike Hilversum City Run
Fortis Marathon Utrecht
Marathon van Rotterdam
Sprout Business Run
Marathon Anchorage Alaska
Dam-tot-Damloop
Marathon Berlijn
ING Amsterdam Marathon
New York City Marathon
Ander loopevenement
Archief Loopevenementen
Ria-s Run
Lopen voor de LOL
Doe mee!
Sponsors
Wie zijn wij?
Links
Contact

Lopen voor de LOL tijdens een ander evenement

 

Heb je plannen om mee te doen aan een loopevenement dat niet op deze site genoemd wordt? Een marathon of een plaatselijke omloop? Hardlopend of wandelend? Ook dan kun je voor de LOL lopen. Graag zelfs, want hoe meer mensen gesponsord meedoen aan een evenement voor Stichting Leukemie.nl, hoe meer geld er opgehaald wordt voor het onderzoek naar leukemie! Daarnaast breng je het lopen voor de LOL onder de aandacht van andere mensen en zij kunnen daardoor besluiten om ook een keer gesponsord te gaan lopen. Het zou fantastisch zijn als op die manier het lopen voor de LOL zich als een olievlek over Nederland uitbreidt.

 

Als je tijdens een loopevenement mee wilt lopen voor de LOL, laat het ons dan weten. Wij sturen je een shirt toe, zodat het voor iedereen duidelijk is dat je voor ons goede doel loopt. Daarnaast sturen wij je formulieren toe waarmee je aan familie, vrienden, collega’s en bedrijven kunt vragen of ze je willen sponsoren voor jouw strijd tegen leukemie.

 

Probeer mensen in je omgeving te vinden die met je mee willen lopen, zodat er een LOL-groep(je) aan de start verschijnt, wel zo gezellig! Vraag aan bekenden of ze mee willen doen, maar je kunt ook aan de plaatselijke krant vragen of ze aandacht willen schenken aan je actie. Bijvoorbeeld door er een artikel over te schrijven en/of door het plaatsen van een oproep aan anderen om mee te doen. Je kunt ook contact opnemen met een atletiekvereniging/loopgroep om te vragen of er mensen zijn die voor de LOL willen lopen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, én hoe meer geld voor de strijd tegen leukemie!

 

Wil je weten welke loopevenementen bij jou in de buurt gehouden worden, kijk dan op www.hardlopen.nl. Schrijf je bij de organisatie van het loopevenement in als deelnemer en neem daarna contact met ons op als je ook wilt lopen voor de LOL.