Loop Organisatie Leukemiestichting
Lopen voor de LOL meer dan de moeite waard !
Home
Nieuws
LOL in het nieuws
Archief 2007
Archief 2006
Agenda
Loopevenementen
Archief Loopevenementen
Ria-s Run
Lopen voor de LOL
Doe mee!
Sponsors
Wie zijn wij?
Links
Contact

Bedankt lopers en sponsors voor het jaar 2006.

Nog één loopevenement op 23 december a.s. en 2006 zit er op voor "Lopen voor de LOL". Het is een geweldig jaar geworden. Op initiatief van Willem Barent Wijsmuller zijn we een jaar geleden gestart met niets. Samen met Gijs Beukhof van de Stichting Leukemie.nl zijn we al lopende begonnen met de organisatie en natuurlijk de website. We hebben meegedaan met verschillende loopevenementen en in 1 jaar maar liefst euro 30.000 opgehaald. Vaak liepen Willem Barent en Gijs mee, maar anderen hebben het stokje ook overgenomen of nemen zelf initiatief. Lopers en sponsors: hartelijk dank. Het is hartverwarmend
En in 2007 gaan we door met de huidige lopers en sponsors, maar we willen dat veel nieuwelingen zich bij ons aansluiten. Na de oliebollen gaan we er ook in 2007 een mooi lopend en rennend jaar van maken. En sponsors blijven welkom!

----------------------------------------------------------------- 

Borsten vestigt nieuw Nederlands record

Het is Mik gelukt. Een nieuw Nederlands record: 8 uur en 57 minuten. Een mooie sportieve prestatie. Een een mooi bedrag voor de Stichting: euro 1500. Proficiat en hartelijk dank!

 

----------------------------------------------------------------- 

Mik Borsten doet een aanval op het Nederlands record 100 km hardlopen op de band.
10 oktober 2006

Op zaterdag 23 december 2006 om 10.00 uur zal Mik Borsten een aanval doen op het Nederlands record 100 km hardlopen op de band. De poging vindt plaats in het kader van 'Kerst in Amersfoort' bij de tijdelijke ijsbaan middenin het centrum van Amersfoort. Net als vorig jaar staan er twee loopbanden. Mik wil proberen de 100 km in 9 uur af te leggen. Naast hem staat een tweede loopband waarop iedereen een stuk met hem mee kan lopen. Elke kilometer die met Mik wordt meegelopen, kost 10 euro. De opbrengst zal verdeeld worden tussen Kika en de Stichting Leukemie.nl.

 

 

Vorig jaar heeft Mik Borsten het marathongevecht tegen de Amersfoortse bevolking in zijn voordeel beslecht. Mik liep de marathon in 3 uur en 14 minuten. De Amersfoortse bevolking deed daar 3.25 uur over. Dit jaar is er de mogelijkheid op revanche! NB: d.d. 19 december: de 100 km voor het publiek is helemaal volgeboekt! Ook is er een prijsvraag. U kunt raden wie er sneller is: Mik of de rest van Amersfoort en wat wordt zijn eindtijd.  Daarnaast kan iedereen voor 2 euro zijn geluk beproeven in de loterij. De winnaar ontvangt een mooie prijs. Loten zijn te verkrijgen bij Mik Borsten (033-4808482 of via borsten@planet.nl). U kunt bij hem ook terecht voor meer informatie.

Je kunt ons ook sponsoren: giro 4396329 t.n.v. Mik Borsten o.v.v. sponsorloop. Zie ook www.kerstinamersfoort.nl

 

 ---------------------------------------------------------

Ruim 2.000,- euro opgehaald bij de HUBA ZUIDHORuN
10 oktober 2006

Mavis Bos en Lydia v.d. Scheer hebben samen met nog een aantal andere LOL-lopers op 9 september jl. meegedaan aan de ZUIDHORuN in Zuidhorn. Met hun actie hebben ze ruim 2.000,- euro opgehaald voor Stichting Leukemie.nl.
De lopers hadden aan bekenden gevraagd of zij hen wilden sponsoren en Mavis had een collectebus in haar schoonheidssalon neergezet. Daarnaast heeft een aantal mensen met de collectebus van de stichting gecollecteerd bij de toeschouwers. Een groep mannen heeft de route al collecterend op klompen gelopen. Daarnaast sloegen zij op de grote trom om aandacht te trekken.

Naast het opgehaalde geld heeft Mavis in een aantal plaatselijke kranten uitleg gegeven over hun actie "Lopen voor de LOL" en daarmee voor publiciteit voor de LOL en voor Stichting Leukemie.nl gezorgd.
Het idee om bij de HUBA ZUIDHORuN geld in te zamelen voor het onderzoek naar leukemie is gekomen nadat bij haar goede vriendin Alexa voor de tweede keer leukemie was ontdekt. Alexa leefde mee met de actie van haar vrienden en stimuleerde hen. Helaas heeft zij het evenement en het resultaat niet meer mee kunnen maken. Ze stierf op maandag 28 augustus op 31-jarige leeftijd.

---------------------------------------------------------

657,- euro bijééngelopen bij de Halve van Hoogland
2 oktober 2006

Angelique van der Wall heeft op zondag 17 september meegedaan aan de 10 km van de Halve van Hoogland. De LOL wil Angelique graag feliciteren met haar persoonlijk record. Ze was namelijk 2 minuten sneller dan de vorige keer. Daarnaast willen wij haar graag bedanken voor het bedrag dat zij tot nu toe heeft opgehaald, namelijk 657,- euro.  Angelique en de sponsors, bedankt!


---------------------------------------------------------

Lopen voor de LOL bij de Marathon van Berlijn 
5 september 2006

Ook Kees Boon heeft besloten om de Marathon van Berlijn te gaan lopen voor de LOL! Net als Daan, Nico en Idelette gaat hij sponsorgeld ophalen voor Stichting Leukemie.nl. Als u Kees wilt sponsoren, dan kunt u uw sponsorbedrag overmaken naar bankrekening 65.69.32.945 of naar giro 50.48.188 t.n.v. Stichting Leukemie.nl te Amersfoort. Vermeld daarbij dat het gaat om ‘sponsoring Kees'.

Kees, zet hem op!

---------------------------------------------------------

Lopen voor de LOL bij de Halve van Hoogland
31 augustus 2006

Angelique van der Wall liet ons weten, dat ook zij voor de LOL wil lopen. Op zondag 17 september wil Angelique de 10 km gaan lopen bij de Halve van Hoogland. Ze gaat aan bekenden vragen of zij haar willen sponsoren. Het opgehaalde sponsorgeld is bestemd voor Stichting Leukemie.nl. De stichting is blij met haar actie en hoopt dat mensen haar massaal steunen.
Mocht u ook de Halve van Hoogland gaan lopen en sponsorgeld willen ophalen, dan horen wij dat graag van u. U kunt zich aanmelden via
info@leukemie.nl of via 033-4798060. Als u Angelique van der Wall uit Hoogland wilt sponsoren, dan kunt u uw sponsorbedrag overmaken naar bankrekening: 65.69.32.945 of naar giro 50.48.188 t.n.v. Stichting Leukemie.nl te Amersfoort. Vermeld daarbij dat het gaat om ‘sponsoring Angelique'.

Veel succes Angelique!

---------------------------------------------------------

Lopen voor de LOL bij de Marathon van Berlijn 
14 augustus 2006

Daan Vree, Nico v.d. Berg en Idelette Sleurink, allen uit Amersfoort, gaan op 24 september a.s. meedoen aan de Marathon van Berlijn. 42 km hardlopen… wat je noemt een sportieve uitdaging. Aan deze uitdaging willen zij een andere uitdaging koppelen. Ze willen zo veel mogelijk sponsorgeld ophalen voor ons goede doel.

Mocht u de Marathon van Berlijn gaan lopen en sponsorgeld willen ophalen voor Stichting Leukemie.nl, dan kunt u zich opgeven via info@leukemie.nl.

Uiteraard kunt u Daan, Nico en Idelette sponsoren. Uw sponsorbedrag kunt u overmaken naar bankrekening: 65.69.32.945 of naar giro 50.48.188 t.n.v. Stichting Leukemie.nl te Amersfoort. Vermeld daarbij dat het gaat om ‘sponsoring Daan’, ‘sponsoring Nico’ of om 'sponsoring Idelette'.

 

Daan, Nico en Idelette, zet hem op!!!

 

 

---------------------------------------------------------

 

Lopen voor de LOL bij de 4 Mijl van Groningen en bij de ZUIDHORuN

14 augustus 2006

 

Nadat er bij een vriendin voor de tweede keer leukemie werd ontdekt, wilde Mavis Bos uit Oldehove (provincie Groningen) iets doen. Via de site www.lopenvoorleukemie.nl kwam zij op het idee om te gaan lopen voor de LOL. Acht weken geleden is zij begonnen met een loopclinic en haar doel is om op 9 september a.s. mee te doen aan de ZUIDHORuN in Zuidhorn (7,5 km) en op 8 oktober a.s. wil Mavis de 4 mijl van Groningen gaan lopen. Door deel te nemen aan deze twee loopevenementen wil zij geld ophalen voor Stichting Leukemie.nl.

Lydia v.d. Scheer heeft zich bij haar aangesloten. Als u mee wilt lopen, dan kunt u zich opgeven via info@leukemie.nl. Wij zorgen voor een shirt en sponsorformulieren.

Uiteraard kunt u Mavis en Lydia sponsoren. Uw sponsorbedrag kunt u overmaken naar bankrekening: 65.69.32.945 of naar giro 50.48.188 t.n.v. Stichting Leukemie.nl te Amersfoort. Vermeld daarbij dat het gaat om sponsoring Mavis en Lydia.

Mavis en Lydia, veel succes!

---------------------------------------------------------

Loopclinic van Aart Stigter op 22 augustus 
1 augustus 2006

Aart Stigter (voormalig Nederlands Kampioen Marathon) kent de fijne kneepjes van het hardlopen. Hij zal op dinsdag 22 augustus a.s. om 19.00 uur speciaal voor deelnemers van de LOL een loopclinic geven. Tijdens deze clinic krijgt iedere deelnemer een persoonlijk advies over loophouding, techniek, opbouw van de race etc. 

Aart Stigter staat achter Lopen voor de LOL daarom is de loopclinic gratis. Op deze manier wil Aart Stigter zijn steentje bijdragen.

 

De loopclinic zal gegeven worden bij Aart Stigter's Sport- en Gezondheidscentrum.

 

adresgegevens 

Aart Stigter's Sport- en Gezondheidscentrum

Industrieweg Noord 4c

3958 VT  Amerongen

routebeschrijving

 

Wil jij ook gebruik maken van deze GRATIS clinic verzorgd door Aart Stigter??

Geef je op als loper voor de LOL !! Je kunt gesponsord meedoen aan de Dam tot Damloop, de ING Amsterdam Marathon of een ander zelf gekozen loopevenement.

De clinic gaat alleen bij voldoende deelname door.

---------------------------------------------------------

Lopen voor de LOL bij de marathon van Anchroage
19 juni 2006

Willem Barent Wijmuller, oprichter van Loop Organisatie Leukemiestichting, en zijn familie liepen dit jaar ook mee met de marathon van Anchorage, Alaska. Willem-Barent, Inger, Dieuwertje en Sacha hebben een bedrag opgehaald van €1.750,- Klik hier om hun verslag te lezen en de foto's te bekijken.

---------------------------------------------------------

Lopen voor de LOL bij de Sprout Business Run
9 juni 2006

Sprout Business Run is hét nieuwe hardloopevenement voor ondernemers. De eerste editie van deze fraaie bosloop (5 of 10 km) vond plaats op donderdag 8 juni 2006 op het terrein van het KNVB-sportcentrum in Zeist. Na afloop was er een borrel met buffet en een gezellige afterparty. Met deze run is een bedrag opgehaald van €3.500,-!!  

Klik hier voor het verslag en de foto's. 

 

---------------------------------------------------------

Loopclinic van Aart Stigter t.b.v. Dam tot Damloop
4 mei 2006

Als ideale voorbereiding op de Dam tot Damloop geeft Aart Stigter deze zomer gratis aan de LOL-lopers een loopclinic. Deze loopclinic zal plaatsvinden in Amerongen en staat open voor iedereen die meedoet met het Lopen voor de LOL. Zodra een definitieve datum is vastgesteld zullen we deze op de site vermelden. Mochten er LOL-lopers zijn die mee willen doen aan deze clinic dan kunnen zij zich bij ons opgeven.


---------------------------------------------------------

Ook in Enschede wordt de LOL gelopen!
20 april 2006

De Marathon-karavaan trekt verder! Op zondag 23 april is het de beurt aan Enschede en ook nu zijn er weer lopers voor de LOL van de partij. Voor meer informatie over de marathon en andere afstanden in Enschede kijk op www.enschedemarathon.nl.

-----------------------------------------------------------------

Eerste LOL-loop een succes!
19 april 2006

Op Tweede Paasdag deed de LOL mee aan de Fortis Marathon Utrecht. We waren in totaal met bijna honderd lopers op verschilende afstanden vertegenwoordigd en hebben het mooie bedrag van €5000,- opgehaald. Wil je een verslag lezen van deze geslaagde dag, kijk hier.

-----------------------------------------------------------------

De eerste gezamenlijke training staat in de planning
10 maart 2006

Aart Stigter heeft zijn medewerking aan de LOL gegeven door het organiseren van een Loop Clinic.

Aart Stigter kent als voormalig Nederlands Kampioen Marathon de fijne kneepjes van het hardlopen. Hij zal op 9 mei a.s. om 19.00 uur speciaal voor deelnemers van de LOL een Loop Clinic zal geven. Tijdens deze clinic krijgt iedere deelnemer een persoonlijk advies over loophouding, techniek, opbouw van de race etc. .

Zet het vast in je agenda, plaats van actie is bij Aart Stigter in Amerongen.

 

adresgegevens 

Aart Stigter's Sport- en Gezondheidscentrum

Industrieweg Noord 4c

3958 VT  Amerongen

routebeschrijving

 

Wil jij ook gebruik maken van deze GRATIS clinic verzorgd door Aart Stigter??

Geef je dan nu hier op als loper voor de LOL !!