Loop Organisatie Leukemiestichting
Lopen voor de LOL meer dan de moeite waard !
Home
Nieuws
LOL in het nieuws
Archief 2007
Archief 2006
Agenda
Loopevenementen
Archief Loopevenementen
Ria-s Run
Lopen voor de LOL
Doe mee!
Sponsors
Wie zijn wij?
Links
Contact

ING Amsterdam Marathon:  21 oktober j.l.

Jaap Vallentgoed van Run2Day Amersfoort liep voor ons gesponsord de marathon van Amsterdam. Ook Ria Buiten liep voor Ria's Run de marathon (zie rubriek "Ria-s Run" en www.riasrun.nl) . En verder deelnemers van de IMFR . Ook zij koppelden hun sportieve inspanningen aan fundraising voor de de Stichting Leukemie.nl  (Dutch Leukemia Foundation). We waren te gast in het Frans Otten Stadion, dicht bij het Olympisch Stadion (zie www.fransottenstadion.nl)

Zie de weblog van Willem Barent Wijsmuller: www.imfr-amsterdam-2007.blogspot.com

Successfull Marathon for all IMFR Participants

On a beautifull but cold Sunday, October 21st 2007, 32 runners participatedin one of the runs during the 32nd edition of the ING Amsterdam Marathon 2007.

After the reception of the runners in the Novotel Amsterdam on friday evening, they spend the Saturday morning in Amsterdam. Visiting the beautiful places and musea.In the afternoon around 16:00 hrs all IMFR participants
boarded a canalboat for a tour through the canals of Amsterdam and see the city from the water,which gives a  fully different view of Amsterdam. During the boat tour, a photo session was held at the "Magere Brug" (Skinny Bridge) one of the most famous bridges in
Amsterdam. The IMFR runners blocked the bridge for about 10 minutes and caused a trafic jam of bikes. For more photo's and information please go to the following sites: http://michaud4.club.fr/rotary_image/index.php and ww.rotary-district1700.org/district/index_fichiers/page37.htm

 

 

 

Ook Vitargo presenteerde zich met haar produkten (www.vitargo.nl) en zal de
opbrengst
 vandeze dag ten goede laten komen aan ons goede doel.

 

 

---------------------------------------------------------------------------

Pegasus Wandeltocht d.d. 20 september j.l.

Het evenement is bedoeld als herdenking aan de historische vluchtoperatie ĎPegasusí die in oktober 1944 plaatsvond. Het was  destijds de bedoeling onder gedoken militairen van de operatie Market-Garden evenals piloten en verzetsstrijders door bezet gebied naar de overzijde van de Rijn te brengen. De eerste poging werd met 150 ontvluchte onderduikers een groot succes, de tweede en laatste een jammerlijke mislukking.

Het startpunt  was ís Heeren Loo, gelegen aan de Apeldoornseweg 60 (N 304) tussen Ede en Otterlo.

Wil Nab liep samen met andere wandelaars de Pegasus Wandeltocht. Zij liepen voor ons goede doel en de opbrengst was euro 286,-- . Zie ook www.wilwandel.nl

 

-------------------------------------------------------------------------

De 4 mijl van Groningen: 14 oktober j.l.

De familie Mekkes en vrienden liepen op zondag 14 oktober a.s. de 4-mijl van Groningen voor de LOL ( jdijkmans@wanadoo.nl).

------------------------------------------------------------------------

Marathon Eindhoven: 14 oktober j.l.

Marco Trein liep met ongeveer 8 andere leden van AV Triatlon Amersfoort de 1/2 marathon in Eindhoven voor ons goede doel. Zie www.marathoneindhoven.nl

-----------------------------------------------------------------------

Rondje Zuiderzee succesvol: 450 km in 5 dagen van
25-29 september j.l.

Zie www.riasrun.nl   SMS Go Ria naar 3010 en steun ons!
Start en finish in Biddinghuizen. Zie voor de beelden en de foto's: www.riasrun.nl ; zie ook www.stadamersfoort.nl/index.php?&mod[1136][detail_id]=151110

Dam tot Damloop  d.d. 23 september j.l. een succes

Ook bedrijventeams  liepen met ons mee voor de LOL:

- 16 lopers van Blue Water; zie www.bluewater.com

 - 10 lopers van McAfee; zie www.McAfee.comen de Dam tot Dam wandeltocht op 22 september j.l.:Zie www.damtotdamwandeltocht.nl  Er hadden  zich 13 wandelaars aangemeld die liepen voor ons goede doel: Henk en Lida Lasschuit, Nico Wagemaker, Mireille Wagemaker-Venekamp, Evelyne Bunjes,
Sonja Lijesen, Greet Sloten, Elly Flinterman, Lydia Blom, Margriet Meeuwissen, Rafaella Bover en Simon Joustra. En Gerda Dekker 18 km.  Nordic Walken voor ons goede doel!

In sporthal  De Vang hadden wij op 22 en 23 september een stand. We waren te gast bij "De complete hardloopwinkel van Nederland: Run2Day".  zie www.run2day.nl Ook stonden wij met een informatiekraam op het charity-plein op De Burcht.

De Halve van Hoogland voor Nuno d.d. 16 september j.l.

 

Ruim 1250 euro voor strijd tegen leukemie

 

ik

(in Stad Amersfoort)

AMERSFOORT - Nuno, het 4-jarig zoontje van Judith en Erik Jagt uit Amersfoort, is na 2,5 jaar behandeling, sinds augustus weer leukemievrij. Tijdens de Halve van Hoogland liep hij zelf mee met de kidsrun. Zijn vader Erik liep de 5 km.en zamelde samen met anderen geld in voor de Stichting Leukemie.nl in Amersfoort. En dat lukte heel goed: ruim Ä 1250,- voor het goede doel (inmiddels 1500 euro). Nuno kreeg van Run2Day een complete sportuitrusting. De Stichting Leukemie.nl doet mee aan diverse loopevenementen om aandacht te vragen voor de ziekte leukemie (jaarlijks komen er 1600 nieuwe patiŽnten bij) en om geld voor vernieuwend onderzoek en apparatuur in te zamelen. Zie www.lopenvoorleukemie.nl en www.leukemie.nl.

 


 

(in Stad Amersfoort) 

Rennen voor strijd tegen kanker

vrijdag 31 augustus 2007

HOOGLAND - Na ruim 2 jaar vechten is Nuno, het 4-jarige zoontje van Judith en Erik Jagt uit Amersfoort, weer leukemievrij. Om dat te vieren loopt zijn vader Erik op zondag 16 september de Halve van Hoogland. Zo zamelt hij geld in voor de Stichting Leukemie.nl in Amersfoort.

Voor Erik niet de halve marathon van ruim 21 km, maar de voor hem toch wel loodzware 5 kilometers. Een echte loper is Erik niet, maar voor deze keer maakt hij een grote uitzondering. Samen met andere lopers zal hij geld inzamelen voor de landelijke Stichting Leukemie.nl in Amersfoort. Geheel belangeloos levert Erik hieraan al langere tijd een bijdrage door het ontwerpen van promotiemateriaal: folders, posters en flyers. De landelijke Stichting Leukemie investeert in veelbelovend onderzoek, de nieuwste apparatuur en infrastructuur, waardoor klinisch onderzoek bij patiŽnten slagvaardig kan plaatsvinden en nieuwe geneesmiddelen de patiŽnt sneller bereiken. Diverse lopers van de Halve van Hoogland steunen Erik en koppelen hun sportieve prestatie aan het goede doel. Door een donatie te geven laten ze zien dat ze meer Nuno's, meer winnaars, willen. Bezoekers en deelnemers aan de Halve van Hoogland kunnen de informatiestand van de stichting bezoeken en de winnaar huldigen. Ook Nuno steunen? Vraag het donatieformulier aan: info@leukemie.nl.
Of maak een donatie over op rek.nr. 65 69 32 945 t.n.v. Stichting Leukemie.nl Amersfoort o.v.v. Nuno. Nadere informatie: www.leukemie.nl en www.lopenvoorleukemie.nl. Zie verder ook www.halvevanhoogland.nl.

 

Mark van den Heuvel: euro 490,--

Mark van den Heuvel heeft op 18 juli j.l. een stuk meegelopen met Richard Bottram. Richard heeft 365 marathons gelopen voor KWFKankerbestrijding ter nagedachtenis aan zijn vriendin Elise, die aan longkanker overleed (www.365marathon.org) .  Mark, een van onze eerste donateurs, liep voor de LOL en haalde maar liefst euro 490,-- op voor ons goede doel.

 

Arcadis liep voor de LOL in de Nijmeegse Vierdaagse d.d. 17-20 juli j.l.

Al enkele jaren is Arcadis betrokken bij de Vierdagse van Nijmegen. Maar liefst 153 deelnemers
werden geholpen door 15 vrijwilligers. Dit jaar deed Arcadis mee onder het motto: "Arcadis loopt
voor de Stichting Leukemie.  Ook op het shirt was dat duidelijk te zien. Zie verder
www.arcadis-vierdaagse.nl  Elke Arcadis-LOL-loper werd door Arcadis gesponsord voor euro 25,--
t.b.v. het goede doel. En de lopers konden zelf via sponsorformulieren nog meer donaties binnen
halen bij vrienden, kennissen, familie, relaties, bevriende bedrijven etc.. 
Op deze manier wordt
de sportieve prestatie gekoppeld aan sponsoring t.b.v. ons goede doel. Er zijn 2 cheques van
 elk euro 1000 ,-- overhandigd.

 

De collectebus bracht euro 368,70 (veel kletsnatte briefjes door de regen, de laatste dag...). Nadere informatie bij Jan van Duren  (06 27061868) : j.duren@arcadisaqumen.com of Gijs Beukhof (06 53725255) : gbeukhof@leukemie.nl Er komt nog geld binnen en er kan nog geld binnenkomen (ook na de prestatie!)  om een mooi rond getal te krijgen: rek.nr. 656932945 Stichting Leukemie.nl Amersfoort o.v.v. Arcadis

 

Dieuwertje en Hayco liepen voor de LOL de Nijmeegse Vierdaagse
d.d. 17-20 juli j.l.

Een hartelijk welkom door Gijs Beukhof in de verzorgingspost bij Aradis, 10 km voor de binnenkomst en vlak voor de regenbuien.

zie ook www.stadamersfoort.nl/index.php?mod[1136][detail_id]=137686

Dieuwerje en Hayco de Haan liepen samen met hun oma en opa de Vierdaagse van Nijmegen: elke dag 30 km. Dus totaal 120 km. En zij liepen voor onze stichting. Wilt u ze alsnog sponsoren, bijv. euro 0,50 of euro 1  per 10 km (dus euro 6,-- of euro 12,-- samen), dan kan dat. Een hoger of ander bedrag mag natuurlijk ook.

Maak het bedrag over op:
rek.nr. 5048188 (Postbank) of
rek.nr. 656932945 (ING Bank)
t.n.v. Stichting Leukemie.nl  Amersfoort o.v.v. Dieuwertje en Hayco: 4 dagen voor de LOL.

De school Op de Berg in Amersfoort werd erbij betrokken (www.schoolopdeberg.nl) . De medeleerlingen van Hayco en Dieuwertje kregen op 9 juli het verhaal van Martijn en van de Stichting te horen. En er werden opnamen gemaakt door Omroep Amersfoort. Hayco en Dieuwertje hebben euro 1.120,20 opgehaald.  

In "De Stad Amersfoortfoort" d.d. 13 juli j.l.:

AMERSFOORT - Dieuwertje en Hayco de Haan gaan van 17-20 juli de Vierdaagse van Nijmegen lopen. Hun oma en opa lopen ook mee en hun moeder zal als verzorger optreden. Elke dag lopen ze 30 km;  dus in vier dagen lopen ze maar liefst 120 km. Ze zijn al flink aan het trainen. Naast hun sportieve prestatie lopen ze ook voor een goed doel: de Stichting Leukemie.nl . Ze lopen voor de LOL de Vierdaagse van Nijmegen. LOL staat voor LoopOrganisatieLeukemiestichting. Ze dragen ook een shirt waarop deze tekst staat.  Leukemie is een ernstige ziekte. die zowel bij kinderen als bij volwassenen kan voorkomen. Leukemie wordt ook wel bloedkanker genoemd. Elk jaar komen er 1600 nieuwe leukemiepatiŽnten bij. Hiervan geneest bijna de helft. Bij kinderen genezen er meer. Van alle gevallen van kanker bij kinderen heeft 1/3 leukemie. Waarom halen ze geld op voor de Stichting Leukemie.nl? ,,Het is begonnen met Martijn die bij ons in de straat woont. Hij was onze oppas. Hij was 17 toen hij in juni 2002 acute leukemie kreeg. Hij is heel erg ziek geweest. We hebben een mooie tekening gemaakt toen hij in het Meanderziekenhuis in Amersfoort lag. Daar kreeg hij chemokuren en werd hij bestraald. Uiteindelijk kreeg hij nieuw beenmerg. Nu, 5 jaar later, heeft hij het gehaald en is hij, denken we, genezen. Martijn heeft samen met zijn vader het landelijk Leukemiefonds opgericht (zie www.leukemie.nl). Dit fonds heeft veel geld nodig voor onderzoek om meer mensen beter te maken. Ook wordt een landelijke leukemiedag georganiseerd voor (ex)leukemiepatiŽnten, hun familie, vrienden, medisch specialisten etc. We willen helpen in de strijd tegen leukemie, want alle kleine beetjes helpen." Heel veel mensen lopen voor de LOL. Tijdens de Vierdaagse loopt ook het bedrijf Arcadis met 150 medewerkers mee: ,,Arcadis loopt voor de LOL. En wij mogen ook gebruik maken van de hun verzorgingsposten. In juni liep Mik Borsten een triatlon voor de LOL en straks lopen meer dan 100 lopers mee in de Damloop in Amsterdam. Lopen voor de LOL is sportief en je zorgt voor geld ten behoeve van het leukemieonderzoek." Hoe is het nu met Martijn, na 5 jaar? ,,Hij is niet meer onze oppas. Wij worden ook groter. En Martijn ook. Hij woont nu in Utrecht en studeert Technische Bedrijfskunde. Maar we zien hem
nog wel in het weekend, als hij bij zijn ouders is die in onze straat wonen. En soms zien we hem trainen, want hij loopt ook voor de LOL. En hij werkt voor de Stichting Leukemie. Ook vertelt hij voor anderen over zijn ziekte, maar vooral over zijn genezing. Hij heeft voor de groepen 6-8 van onze school Op de Berg een presentatie gegeven." Loopt Martijn ook de Vierdaagse? ,,Nee, hij loopt liever een 5 of 10 km hard. Maar hij steunt Dieuwertje en Hayco natuurlijk wel. Ze staan al op www.lopenvoorleukemie.nl . En hij heeft zijn verhaal verteld op onze school en straks komt hij vast wel kijken." Hoeveel geld willen jullie ophalen? ,,We hebben al meer dan Ä 800,-- opgehaald en we hebben nog bijna een week te gaan. Misschien wordt het wel veel meer dan Ä 1000,-- Wie weet. Iedereen kan ons steunen met 1, 2 of 3 euro of meer. We hebben ook een collectebus. Je kunt natuurlijk ook geld overmaken rek.nr. 656932945 of 5048188 Stichting Leukemie.nl Amersfoort met de vermelding: Dieuwertje & Hayco voor de LOL!" Hebben jullie veel getraind vooraf? ,,Ja, we hebben heel veel kilometers gelopen de laatste maanden. Het afgelopen weekend waren we in Wychen en liepen ruim 60 km in 2 dagen. Je kunt deze tocht niet zonder voorbereiding doen."

---------------------------------------------------------------

Sprout Business Run gaat dit jaar niet door! 

De Sprout Business Run is verplaatst naar 2008. Foto: de deelnemers van vorig jaar die voor de LOL liepen

 

----------------------------------------------------------------- 

Bosbaanloop d.d. 26 juni j.l.: 9 lopers voor de LOL

Marjolein de Wolf liep met anderen de Bosbaanloop:  Olga Bauw, Stephanie van Leeuwen, Ko van Leeuwen, zoon van Ko en Stephanie,  Henk van Sijtveld, Nienke Feenstra, Ed van der Hoeden en Jolanda van Rongen. Marjolein: "Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we prima gelopen. Het viel reuze mee en we hebben een buitje over ons heen gekregen.Er waren ook nog wat enthousiaste supporters. Al met al een geslaagde avond. De foto's zijn in het restaurant op de trap gemaakt". Voorlopige opbrengst: euro 1565,50. Een heel mooi resultaat! 

 

 -------------------------------------------------------

Caroline Mackie liep voor de LOL Almere-Muiderberg 26 mei j.l

Caroline Mackie voltooide op 26 mei j.l. de wandeltocht Almere-Muiderberg. Ze haalde
maar liefst euro 1200,-- aan sponsorgeld op
voor ons goede doel. Een mooie prestatie! "Lopen voor de LOL ? Het was een
makkie voor Mackie!"

 

 -----------------------------------------------

 

Mik Borsten voltooit de Triatlon in bijna 29 uur en haalt ruim euro 3000 op

start 20 km kano : 8.00 uur zaterdag 23 juni

 aankomst: bijna 2 uur later

 

 op weg naar de fiets (met kinderen)

 

start 260 km ATB Amersfoort-Lelystad, Den Helder, Den Haag
daarna 90 km hardlopen: Den Haag-Utrecht

  

 

met steun van de sponsors voor het goede doel!

 

aankomst zondag 24 juni  12.58 uur AV Triatlon (Birkhoven), Amersfoort

 

 

Proficiat, Mik, voor je sportieve prestatie. En voor je inzet voor ons goede doel! opbrengst is ruim euro 3000,--.

De afgelopen zaterdag gehouden Plantina Trans Holland Triatlon zal de deelnemers nog lang in het geheugen liggen.

De weersomstandigheden maakte het een heel zware editie; de wind stond de hele weg het fietsen in het nadeel en het strand was erg zwaar.  Snelle tijden waren daarom onmogelijk. Extra handicap dit keer was nog eens dat het loopparcours een aantal omleidingen kende waardoor er is plaats van 92 km 98 km afgelegd moest worden. Team Danica wist voor de 7de keer op rij de overwinning te behalen in de tijd van 20 uur en 37 minuten. Het parcours record bleef ver buiten bereik! (18.37 uur  in 2006!):  de teamleden Han Wolsing, Arjan van Polen en Jeroen Hartemink waren lang in strijd met team Rene, maar helaas moet dit team tijdens het lopen opgeven. Bij de solo won Mik Borsten voor de 5de keer,  maar het parcoursrecord (26.21 in 2005) bleef ook hier buiten bereik.  Mik Borsten won in 28 uur en 58 minuten. Theo Verboort leverde een zeer knappe prestatie door heel lang in het spoor van Mik te blijven en hij bereikte de finish na 31 uur en 30 minuten;  zeker voor een debutant een heel knappe prestatie. Mik Borsten liep deze loop als sponsorloop voor http://www.leukemie.nl/ en haalde 3000 euro op.

Mik Borsten in De Stad Amersfoort:

Afzien voor stichting leukemie
AMERSFOORT - Op zaterdag 23 juni zal voor de 7de keer de zwaarste sportuitdaging van Nederland plaatsvinden. In de Plantina Trans Holland Triatlon moeten de deelnemers achtereenvolgens 20 km in de kano, 290 km op de mountainbike en 92 km hardlopend afleggen. Er wordt zowel solo deelgenomen als in estafettevorm. Amersfoorter Mik Borsten recordhouder met 26 uur en 21 minuten zal als solodeelnemer de strijd aangaan met sterke ultrasporters. Mik legt uit wat voor zware wedstrijd hem te wachten staat.

door Willem van Veluw

Op welke manier bereid jij je voor op deze loodzware wedstrijd?

,,Door heel veel te trainen de afgelopen weken heb ik gemiddeld 20 uur per week getraind. Ook heb ik een aantal voorbereidings wedstrijden gedaan zo liep ik op Texel 120 km en de 50 km van Bunschoten. Daarnaast heb ik een paar pittige tochten gefietst van ruim 250 km.

Wat zijn de ideale weersomstandigheden voor de deelnemers?

,,Dit is voor iedereen weer anders, ik vind een oostenwind, 22 graden met een zwoele nacht het prettigst.Ē

Wat is voor jou het zwaarste onderdeel?

,,Dit is zondermeer het strandfietsen, hoewel het een echte specialiteit van mij is. Door het opkomende water en een zuigende strand is dit loodzwaar fietsen. Ik ben dan ook zeer content dat mijn sponsor Santos Bikes een speciale fiets voor mij gebouwd heeft met alleen een voor en achter tandwiel.Ē

Wie zijn de favorieten onder de deelnemers om deze zware wedstrijd te gaan winnen?

,,Zonder arrogant te doen, denk ik dat ik zelf een goede kans maak, omdat ik deze wedstrijd al vijf keer gewonnen heb. De meeste solo mensen doen pas voor het eerst mee. Ik hoop mijn persoonlijke record van 26 uur en 21 minuten wel te gaan verbeteren. Hoewel deze onder perfecte omstandigheden is neergezet. Bij de estafette lijkt het Danica team uit Amersfoort met Han Wolsing, Jeroen Hartemink en Arjan Poolen niet te kloppen.Ē

Hoe lang duurt het voordat je lichaam weer hersteld is van deze krachtinspanning?

,,Dit gaat toch zeker wel drie weken durenĒ, zegt Mik zuchtend.

Wat zijn de sponsormogelijkheden?

,,Tijdens de wedstrijd draag ik kleding waarop mensen hun sponsornaam tegen betaling kunnen plaatsen. De opbrengst gaat voor 100% naar de stichting leukemie. Gezien wij nu al ruim 2000 euro hebben binnengehaald, hoop ik dat er nog meer Amersfoortse bedrijven aan dit zeer goede doel mee willen doen, zodat wij misschien de 3000 euro kunnen halen.Ē

Wil je verder nog wat kwijt aan alle Triatlon liefhebbers in Amersfoort?

,,Dat het erg leuk is om met een estafetteploeg mee te doen. Het is beslist niet al te zwaar. De ploegen bestaan uit drie personen en wisselen meestal elkaar om het half uur af en zijn rond de 20 uur bezig met een fantastische uitdaging. Mochten liefhebbers van deze sport nog tijd over hebben, zou ik ze zeker aanraden om zich te gaan inschrijven.Ē

 

 

 

Hoofdsponsors:

  Schipper Bosch: www.schipper-bosch.nl

  Buijs Regiomakelaars Amersfoort/Soest: www.buijsregiomakelaars.nl

  BEZO-Consult : www.bezo-consult.nl

  DKPromotie: www.dkpromotie.nl

  Stad Amersfoort: www.stadamersfoort.nl

  Circle Partners: www.circlepartners.nl

   Drukkerij De Gans: www.drukkerijdegans.nl

 

Subsponsors

- Domein Wonen en Werken : www.domeinwonen.nl
- Best Home Cinema.nl: www.besthomecinema.nl
- Wolter & Dros Vestiging Amersfoort: www.wolterdros.nl/amersfoort
- PriceWaterhouseCoopers : www.pwc.com
- Run2Day vestiging Amersfoort: www.run2day.nl
- One2Design: www.one2-design.nl

Met steun van:

- Grafifors
- Adfino

Sponsors: hartelijk dank voor de bijdragen in geld en natura.
 

----------------------------------------------------------------- 

Halve marathon van Zwolle, zaterdag 9 juni j.l.

Irma Atema liep voor ons de halve marathon van Zwolle: www.halvemarathonzwolle@nl  en haalde voor ons euro 347,50 op. Hartelijk dank!

----------------------------------------------------------

Businessloop Amersfoort, zondag 3 juni jl.l.

"Alterim loopt voor de LOL"  Met Peter van den Berg, Bertus van Bove en andere medewerkers van Alterim uit Amersfoort (www.alterim.nl) . Opbrengst: ruim euro 600,--. Hartelijk dank! 

 

 

 

 

 

 -------------------------------------------------------

Marikenloop d.d. 20 mei j.l.

Met Inke Krudde, Mariken Krudde, Martien Rienstra en Marie Josť. Zie www.Marikenloop.nl

-----------------------------------------------------------

Fortis Marathon Rotterdam d.d. 15 april j.l.

In samenwerking met DK Promotie (www.dkpromotie.nl) werd tijdens de marathon gecollecteerd voor ons goede doel. Gijs Beukhof en Martijn Beukhof liepen 5 km. En Els Annegarn liep als haas voor ons mee in de marathon.

 

 

----------------------------------------------------------------- 

Marathon van Utrecht d.d. 9 april j.l.. :  meer dan 100 lopers voor ons goede doel!

Zie www.fortismarathonutrecht.nl   Dit jaar met een flinke delegatie LOL-lopers van de  Hogeschool Utrecht  (zo'n 100 docenten en studenten). Lopers: ruim 100 HU-studenten en docenten en  7 LOL-lopers: Dolinde Keizer (10 km),Saskia de Haan (5 km), Gerwin van Drunen (5 km), Fiona Buurkes (10 km), Gijs, Rogier en Martijn Beukhof (5 km). 

I.s.m. Run2Day stonden we bij de start/finish met een STAND, waar iedereen welkom was die liep en wilde lopen voor de LOL!


 

 

 

 

Zie ook: Loopevenementen.

LOL-lopers en hun sponsors: bedankt!

----------------------------------------------------------------- 

Nike Hilversum City Run d.d. 1 april j.l.

16 lopers voor ons goede doel! Zie www.nikehilversumcityrun.nl . De volgende 7 personen hadden zich aangemeld voor de 5 km: Henk Mekkes, Dini Mekkes, Jeanette Mekkes, Ellen (Jongepier) Mekkes, Marriet Muller, Janneke Dijkmans-Mekkes en Leonie Dijkmans.  Zij ondersteunen "Lopen voor de LOL" , omdat hun broer lijdt aan leukemie en over enkele weken een beenmergtransplantatie ondergaat.  

Aanmelding  Lopen voor de LOL: 29 januari: Ron v.d. Genugten uit Eemnes de 10 km. Aanmelding 7 maart: Anouk ter Heide. Aanmeldingen 14/15 maart: Geertje Pepping (?) en Inger Wijsmuller. 19 maart: Miranda Lahuis. 28 maart: Jacqueline van Rijswijk, Martine Schuitema, Vronie van Hoven en Patricia van Berkum.  Alle lopers: proficiat! Voor een kort verslag met foto's, zie Loopevenementen.

 

------------------------------------------------------

AD 20 van Alphen a.d. Rijn  11 maart 2007

De eerste loop in 2007. Met een klein gezelschap liepen we de 5 en de 10 km. Op de foto: Ellie van Keken, Gijs Beukhof en Boyd Herst, lopers op de 5 km.

-----------------------------------------------------------------