Loop Organisatie Leukemiestichting
Lopen voor de LOL meer dan de moeite waard !
Home
Nieuws
Agenda
Loopevenementen
Ria-s Run
Lopen voor de LOL
Doe mee!
Sponsors
Wie zijn wij?
Archief Loopevenementen
Fortis Marathon Utrecht
Links
Contact

Verslag Marathon van Utrecht 2006

 

Op 17 april (Tweede Paasdag) was het dan zover, de marathon van Utrecht! Spannend en leuk, want de LOL (Loop Organisatie Leukemiestichting) ging voor het eerst meedoen aan een loopevenement.

Terugkijkend op deze dag is de LOL tevreden. In totaal hebben 16 LOL-lopers gesponsord meegelopen voor Stichting Leukemie.nl. De meeste lopers deden mee aan de 5 km, maar ook op de 10 km en op de marathon was de LOL vertegenwoordigd. Veel mensen hebben een loper in een ‘ik loop voor de LOL’-shirt kunnen zien en dat is goed voor onze naamsbekendheid. We kregen ook veel reacties van andere lopers en wie weet besluit een aantal van hen om de volgende keer ook voor de LOL te lopen.

Naast onze 16 lopers hebben ook 78 studenten en medewerkers van de Hogeschool Utrecht meegelopen. De Hogeschool had 25.000 e-mailtjes verstuurd met daarin de oproep om mee te doen aan de marathon van Utrecht voor de LOL in een shirt van de Hogeschool. Iedere deelnemer die zich bij hen opgaf, sponsorden zij met € 10,--.

De LOL-lopers hebben familie, vrienden en bedrijven gevraagd of ze hen willen sponsoren en zodoende is er ruim € 5.200,-- bijeen gelopen. Alle deelnemers en sponsors, bedankt!

 

Er is één loper die we speciaal willen bedanken en dat is Anton Schoonderbeek. Hij heeft twee mooie prestaties neergezet. Hij was van onze groep de snelste op de marathon (3:38:50), maar hij heeft ook het meeste sponsorgeld opgehaald. Een recordbedrag van 
€ 1.584,--. Anton bedankt!

 

De snelste LOL-lopers

  5 km - Rob Nakken                           27:53

10 km - Sacha Odufré                      1:05:36                       

42 km – Anton Schoonderbeek           3:38:50