Loop Organisatie Leukemiestichting
Lopen voor de LOL meer dan de moeite waard !
Home
Lopen voor de LOL
Doe mee!
Sponsors
Sponsors zoeken
Wie zijn wij?
Nieuws
Agenda
Loopevenementen
Ria-s Run
Archief Loopevenementen
Links
Contact

Sponsors zoeken

 

Sponsors zoeken lijkt lastiger dan het is. Vraag het aan familie, vrienden en collega’s en je zal merken dat velen je willen sponsoren. Zeker als je op tijd begint met zoeken heb je vaak genoeg gelegenheden om het aan mensen te vragen. Neem de sponsorformulieren mee naar bijvoorbeeld een verjaardag, een afspraak met vrienden, het werk, een training van je club of de sportschool. Vertel enthousiast aan iedereen die je kent waarom je meeloopt voor de LOL en vraag of ze je willen sponsoren voor Stichting Leukemie.nl. Vaak is het gewoon een kwestie van doen en je zal zien dat het lukt!

 

Je kunt ook een e-mail sturen naar mensen die in je adressenboek staan. Leg in de e-mail uit dat je van plan bent om mee te doen aan een loopevenement en dat je dat gesponsord doet voor Stichting Leukemie.nl. Je kunt in het kort vertellen wat de stichting doet en waarom jij meedoet voor de LOL. Daarnaast kan je de website’s www.leukemie.nl en www.lopenvoorleukemie.nl in de e-mail vermelden. Mensen kunnen dan zelf op zoek gaan naar informatie om te bepalen of en met hoeveel ze je willen sponsoren.

 

Om veel sponsorgeld op te halen voor het onderzoek naar leukemie, kun je het beste ook bedrijven benaderen. Bijvoorbeeld het bedrijf waar je werkt, waar bekenden werken of bedrijven waar bekenden (mede)eigenaar van zijn. Uiteraard kun je ook bedrijven in de buurt benaderen. Als je met een goed en enthousiast verhaal komt, kun je vaak veel bereiken!

 

Nog een idee: Martijn Beukhof heeft tijdens een vergadering van de Roteract gevraagd of de aanwezigen hem wilden sponsoren voor de 5 km bij de Fortis Marathon Utrecht. Iedereen sponsorde hem met € 5,-. De Roteract heeft toen het opgehaalde sponsorbedrag verdubbeld. Misschien kun je wat met dit voorbeeld!

 

Laat ons je eigen succesverhalen horen! Wij zetten ze dan op de site zodat anderen er weer hun voordeel mee kunnen doen.